2011. március 10., csütörtök

Barátságból szerelem.


Volt egy lány és volt egy fiú.
Már az óvodában nagyon jó barátok voltak.Elkerültek iskolába és egy osztályba került a srác és a lány.A lány egyik nap nagyon szerelmes lett a fiúba,de a fiúnak volt barátnője és szegény lánynak mindennap végig kellett néznie,hogy megy az idő és a srác meg az a lány még mindig együtt vannak,ölelkeznek és csókolóznak.
Egy nap aztán vette az erőt és elmondta neki,hogy ő tetőtől talpig 
szerelmes belé.A srác nagyot nézett és gonosz tekintettel a lány szemébe nézett és csak ennyit mondott.
Ennyit ér a barátság?Mert te mindenkiben a szerelmet keresed soha többé ne szólj hozzám!A lány sírva futott el átsírta az éjszakát
és nagyon összetört a szíve!
Telt múlt az idő,a lány nem mozdult a szobájából és csak sírt.
Egyik este fogott egy papírt és egy tollat és levelet írt.
Szia!Te ismertél legjobban,te tudtad minden titkom,te segítettél a bajban.De most végre kimondom érzéseimet és letámadsz mert te mást szeretsz.Bocsáss meg ha megbántottalak,de már nem bírtam tovább hisz oly szép vagy és imádlak!
Inkább választod azt a lányt aki mindennap a mozi melletti parkolóban megcsal,mint engem akit már négy éves korod óta ismersz és csak téged szeret.
De felejts is el!Ne gondolj rám többé!
Mikor ezt a levelet megkapod én már föntről foglak figyelni és 
még mindig SZERETNI!
A lány ragadott egy kést és a vérével írta alá a levelet.
Reggel útnak indult és az első megállója a posta volt.
De a posta bejárata előtt össze esett.Egy öreg bácsi megtalálta a lányt és a zsebében a levelet.Rögtön hívta a mentőket de a lány már nem élt.A bácsi a levelet föladta a postán és másnap a fiú kezébe került.Ahogy elolvasta a levelet rögtön futott a lányhoz de már csak a szülei voltak otthon akik épp indultak a temetésre.
A fiú megkérdezte hol a lány?de az anya csak azt tudta mondani.
Te vagy a hibás?A fiú egyből rájött mi a helyzet és nem ment el a temetésre,hanem este éjfélkor kiment és a lány sírja elé borult és ezt mondta.Téged mindennél jobban szerettelek!
A lánnyal már szakítottam mert igazad volt a legjobb barátommal csalt meg.Bocsáss meg nekem,hogy akkor olyan gonosz voltam.
Nagyon szeretlek!És szeretni is foglak!
Erre visszaszólt egy lány hang!
Nézz az égre a legszebb fényre!Láss egy álmot s harcolj érte!!

Nincsenek megjegyzések: